Selectează o Pagină

EPILARE LASER BĂRBAȚI

Epilarea definitivă pentru bărbați este o procedură estetică prin care se elimină părul corporal, dar și facial, și este cea mai eficientă metodă de a scăpa definitiv de părul nedorit. Momentan, este cea mai progresivă modalitate de îndepărtare a părului. Epilarea definitivă este o procedură controlată și sigură, și se face cu echipamente moderne de către un personal profesional. Procesul este rapid și nedureros.

AVANTAJE

 • După primele ședințe, foliculii de par sunt distrusi în proportie de 70%
 • Foliculul este înlăturat datorită căldurii difuzate în firul de par
 • Poate fi tratată orice parte a corpului, oricat de delicata și sensibilă ar fi
 • Epilarea definitivă elimina foliculita, ceea ce împiedica și creșterea firelor de par pe sub piele.
 • Timpul de tratament este foarte scurt, datorită livrării unui impuls pe secundă.
 • Dacă alegi un tratament facial, nu vei mai pierde timp bărbierindu-te
 • Scapi de iritații și mâncărimi care apar după ce te razi sau te epilezi în zone sensibile
 • Dacă faci sport de performanță precum inot, bodybuilding, ciclism sau fotbal, o epilare definitivă îți va pune musculatura în evidență

Cum funcționează?

Tratamentul constă în câteva proceduri simple. Cu ajutorul laserului foliculii de păr sunt înlăturați prin supraîncălzire, iar această procedură te scapă și de firele de păr vizibile, cât și de cele aflate sub piele.

INFORMAȚII PROCEDURĂ

Procedura este dureroasă?
Procedura nu este dureroasă. În timpul procedurii bărbații pot simții o ușoară căldură sau mici ciupituri. Înainte de procedură, se aplică un gel special pe zona desemnată și medicul reglează intensitatea laserului. Tratamentul de epilare definitiva cu laserul Primelase este mai puțin dureros comparativ cu alte lasere de pe piață.
Câte ședințe de epilare definitivă cu laser sunt necesare?
Spre deosebire de femei, bărbații au nevoie de mai multe ședințe de epilare definitivă. Un tratament se poate întinde între 8 și 12 ședințe, în funcție de zona coprului. O ședință individuală poate dura între 10 și 90 de minute în funcție de zonă.
Cum trebuie să mă îngrijesc după tratament?

Evită expunerea la soare, dușurile fierbinți, sauna, și sportul în general după primele 2-3 zile după procedură.

Contraindicații
Dacă suferi de diabet, epilepsie sau ești pe un tratament cu medicamente care induc fotosensibilitate, nu este indicat să începi tratamentul de epilare definitivă. Este contraindicata expunerea la soare, cu 2 saptamani inainte si dupa sedinta de epilare cu laser.

Prețul procedurii

Prețul pentru Rinoplastie, pornește de la 3500 de euro în funcție de tipul intervenției. Tariful include toate costurile necesare intervenției: plata chirurgului estetician, toate costurile legate de facilitățile puse la dispoziție de clinică, cheltuielile aferente anesteziei, consulațiile pre și postoperatorii, echipament medical postoperatoriu, controalele și scosul firelor. Vezi listă prețuri!

EPILARE LASER

Ai încă nelămuriri?

Plată în rate

SERVICII MEDICALE ÎN 6 RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ

PROGRAMARE
close slider

  Nume

  Prenume

  Telefon

  Alege data programării

  Mesaj