Selectează o Pagină

LIFTING FACIAL BARBATI

Un lifting facial poate opri procesul de îmbătrânire, poate „da ceasul înapoi”, îmbunătățind cele mai vizibile semne ale îmbătrânirii prin îndepărtarea excesului de grăsime întinzând mușchii sub piele și repoziționând pielea feței și a gâtului.

Cunoscută și sub denumirea de ritidectomie, o operație estetică ce constă în efectuarea unei intervenţii chirurgicale care are că scop întinderea şi înlăturarea surplusului de piele de pe zona feţei. În unele cazuri, este necesară şi întinderea şi retensionarea muşchilor faciali care ajută la susţinerea pielii.

LIFTING FACIAL 

Liftingul facial sau ritidectomia este o procedură chirurgicală care aduce îmbunătățiri vizibile semnelor îmbătrânirii apărute pe față și gât, precum:

 • Coborârea feței în zona mijlocie (mediană);
 • Cute adânci sub pleoapele inferioare;
 • Riduri adânci de-a lungul nasului spre colțurile gurii;
 • Grăsime coborâtă sau deplasată;
 • Pierderea tonusului muscular în partea inferioară a feței care determină aspectul obrajilor căzuți;
 • Pielea care atârna și depozitele de grăsime în exces de sub bărbie și maxilar care pot face ca până și o persoană cu greutate normală să pară că are o bărbie dublă.

Vrei un aspect mai tânăr?

Dacă ești nemulțumit/ă de urmele pe care trecerea timpului    le-a lăsat asupra chipului tău, îți dorești să ștergi câțiva ani de pe fața ta și să ai din nou un aspect tânăr?
Această procedură te poate ajută la îndepărtarea sau la îmbunătăţirea oricărei linii profunde situate de la nas la colţurile bărbiei, ajutând tenul să pară mult mai tânăr şi mai sănătos.

Prețul procedurii

Prețul pentru un lifting facial pornește de la 2500 – 5500 de euro. Tariful include toate costurile necesare intervenției: plata chirurgului estetician, toate costurile legate de facilitățile puse la dispoziție de clinică, cheltuielile aferente anesteziei, consulațiile pre și postoperatorii, echipament medical postoperatoriu, controalele și scosul firelor. 

LIFTING FACIAL

Ai încă nelămuriri?

Plată în rate

SERVICII MEDICALE ÎN 6 RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ

PROGRAMARE
close slider

  Nume

  Prenume

  Telefon

  Alege data programării

  Mesaj