Selectează o Pagină

VERUCA SAU NEGI

Veruca este o formă de creștere a pielii cunoscută și sub numele de neg. O verucă este cauzată de infecția cu virusul papiloma uman (VPU). Acestea pot apărea pe mâini, picioare, față sau în zona genitală.

Există mai multe tipuri de veruci, inclusiv:

1. Veruci comune: Acestea apar în mod obișnuit pe mâini și degete. Au o suprafață aspră și pot fi dureroase sau sângera ușor dacă sunt lezate.

2. Veruci plantare: Acestea apar pe talpă și pot provoca durere la mers sau presiune. Sunt deseori înconjurate de o crustă groasă și pot avea un punct negru în mijloc.

3. Veruci genitale: Acestea apar în zona genitală și sunt transmise prin contact sexual. Pot apărea atât la bărbați, cât și la femei.

Este important să consultați un dermatolog pentru un diagnostic precis și pentru a discuta cele mai potrivite opțiuni de tratament pentru cazul dumneavoastră.

VERUCILE

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.

TRATAMENT VERUCI SAU NEGI

De obicei, verucile nu necesită tratament medical, deoarece deseori dispar de la sine în câteva luni sau ani. Cu toate acestea, unele persoane pot alege să le trateze din motive de cosmetică sau din cauza disconfortului pe care îl provoacă. Opțiunile de tratament pentru veruci includ:

1. Medicamente topice:  Creme și geluri conținând acid salicilic sunt disponibile fără prescripție medicală și pot fi aplicate direct pe verucă.

2. Crioterapie:  Aceasta implică înghețarea verucii cu azot lichid, determinând formarea unei vezicule care va cădea ulterior. Crioterapia poate fi realizată de un dermatolog sau cu kituri de înghețare disponibile fără prescripție medicală.

3. Tratament cu laser:  În unele cazuri, dermatologul poate recomanda îndepărtarea verucii utilizând terapia cu laser.

4. Excizie chirurgicală:  În cazuri mai severe sau persistente, se poate apela la îndepărtarea chirurgicală a verucii. Această procedură se efectuează sub anestezie locală și veruca este excizată de către un dermatolog.

Prețul procedurii

Prețul pentru Rinoplastie, pornește de la 1200 -3500 de euro în funcție de tipul intervenției. Tariful include toate costurile necesare intervenției: plata chirurgului estetician, toate costurile legate de facilitățile puse la dispoziție de clinică, cheltuielile aferente anesteziei, consulațiile pre și postoperatorii, echipament medical postoperatoriu, controalele și scosul firelor. Vezi listă prețuri!

VERUCI SAU NEGI

Ai încă nelămuriri?

Plată în rate

SERVICII MEDICALE ÎN 6 RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ

PROGRAMARE
close slider

    Nume

    Prenume

    Telefon

    Alege data programării

    Mesaj