Selectează o Pagină

LIPOSCULPTURA SÂNULUI

Cunoscută inițial ca o metodă de înlăturare a depozitelor localizate de grăsime, destinată reconturării siluetei, în ultimii ani chirurgii plasticieni utilizează tot mai des liposucția/lipofilingul cu scopul de a remodela glanda mamară.

LIPOSCULPTAREA SÂNILOR

Liposculptura sânilor reprezintă liposucția la nivelul sânilor, cu scopul micșorării volumului acestora. Reprezintă o alternativă la operația de mamoreducție. Avantajul constă în faptul că nu lasă cicatrici și nu necesită perioadă de recuperare. Prin această metodă sânii pot fi micșorați până la 50% din volumul lor. Poate fi folosită deopotrivă la femei și bărbați. Prezintă și un dezavantaj: dimensiunea finală a sânilor precum și poziția lor este imprevizibilă și nepredictibilă. De aceea trebuie să știți exact ce vă doriți. De cele mai multe ori, liposculptura asociază liposucția cu lipofillingul, practic redistribuind grăsimea din regiunea sânilor.

Indicații ale procedurii

Tehnicile tradiționale de reducere mamară presupun înlăturarea excesului de tegument, glanda mamară și grăsime, cu prețul formării de cicatrici. Liposucția asociată tehnicilor de reducere mamară constituie o metodă excelentă de a reduce volumul sânului, printr-o tehnică traumatică, simplă și cu cicatici minime. Deasemeni recuperarea este rapidă, cu complicații minime.

INFORMAȚII PROCEDURĂ

Operația de Liposculptură sâni

Tehnicile tradiționale de reducere mamară presupun înlăturarea excesului de tegument, glanda mamară și grăsime, cu prețul formării de cicatrici. Liposucția asociată tehnicilor de reducere mamară constituie o metodă excelentă de a reduce volumul sânului, printr-o tehnică atraumatică, simplă și cu cicatici minime. Deasemeni recuperarea este rapidă, cu complicații minime.

În cadrul intervenţiei de liposculptură se foloseşte un tub foarte subţire (canula) pentru îndepărtarea ţesutului adipos din interiorul sânilor. Acestă canulă este suficient de mică încât să fie inserată prin puncte de incizie extrem de mici şi precise, cea ce înseamnă ca nu sunt efectuate tăieturi sub piele. Astfel, procedura de liposculptură tumescentă a sânilor nu va genera cicatricele altor proceduri chirurgicale efectuate la nivelul sânilor şi este necesară doar o anestezie locală.

 Cea mai bună cale de a obține informații detaliate la problemele specifice fiecăruia este să vă programați la o consultație.

Sunt un bun candidat pentru această procedură?

Liposculptura sânilor este o modalitate foarte cunoscută de a reduce mărimea sânilor fără a lăsa cicatrice şi fără timpi îndelungaţi de recuperare. Liposculptura este o procedură recomandată femeilor mulţumite de forma sânilor lor, dar care doresc o reducere a dimensiunilor, cu 30 până la 50 de procente.Marea majoritate a operatiilor de lifting facial sunt realizate de persoane cu varsta cuprinsa intre 40-90 de ani dar aceasta procedura poate avea rezultate excelente si dupa varsta de 60 de ani.

Cele  care se regasesc într-una din situațiile enumerate mai jos, trebuie să se gândească la această procedură medicală. Starea generală de sănătate trebuie să fie bună și greutatea corpului să nu fi suferit modificări dramatice în ultimele luni. Ca în cazul oricărei operații, este ideal ca pacientul să nu fie fumator, deoarece vindecarea este mai greoaie și riscurile cresc în cazul fumătorilor. Acestea sunt caracteristici ideale, însă dacă pacientul nu corespunde în totalitate profilului de canditat ideal, totuși acesta poate apela la lifting. In acest caz există cateva precauții, mai ales în cazul celor ce au diabet, boli circulatorii sau cardiace, afecțiuni pulmonare sau hepatice.

Când se va vedea rezultatele și cât vor dura?
Cât timp va trebui sa țin legătură cu chirurgul plastician?

După intervenţie, sânii vor dezvolta un edem moderat, până la 3-5 zile, care cedează până la 14 zile de la intervenţie. În general, se remite complet la două luni de la intervenţie, aspectul sânilor la acest moment fiind stabil. Doar în cazul în care pacienta va avea variaţii ponderale importante (+/–5 kg), sânii îşi vor modifica dimensiunile.

Perioada de recuperare este, în general, scurtă (în medie 3-5 zile). La nivelul zonelor donatoare pacienta va resimţi o durere sub formă de febră musculară puternică, va prezenta edeme (umflături) şi echimoze (vânătăi). Senzaţia de durere cedează după 3 zile, concomitent şi cu edemul postoperator, în timp ce echimozele pot persista 21 de zile.

Timp de 14 zile se recomandă purtarea ciorapilor compresivi la nivelul zonelor de unde s-a recoltat grăsimea şi a unei bustiere conformatoare. După 14 zile, pacienta îşi poate relua programul normal de exerciţii fizice şi masaj.

Fumatul este absolut interzis postoperator pentru minimum 6 săptămâni.

Prețul procedurii

PreȚul pentru Liposculptura sâini pornește de la 1200 – 1500 de euro. Tariful include toate costurile necesare intervenției: plata chirurgului estetician, toate costurile legate de facilitățile puse la dispoziție de clinica, cheltuielile aferente anesteziei, consultările pre și postoperatorii, echipament medical postoperatoriu, controalele și scosul firelor.

LIPOSCULPTURĂ

Ai încă nelămuriri?

Plată în rate

SERVICII MEDICALE ÎN 6 RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ

PROGRAMARE
close slider

    Nume

    Prenume

    Telefon

    Alege data programării

    Mesaj