Selectează o Pagină

REDUCȚIE CLITORIS

Clitorisul este situat la nivelul porțiunii anterioare a vulvei și este o structură sensibilă, bogat inervata, cu rol în producerea și menținerea excitație sexuale.

In stare de repaus, clitorisul nu este vizibil în mod normal, el fiind situat într-un “manson” de tegument care-l protejează de stimularile externe.

REDUCȚIA CLITORISULUI / CLITOROPEXIA

Clitoropexia sau reducţia “glugii” clitorisului, constă în conformarea prepuțiului clitorisului la forma și dimensiunile corpului clitoridian.

Uneori, aceste femei sunt stânjenite de mărimea clitorisului cu aparentă unui ” mic penis”.

Nu de puține ori această operație e practicată odată cu labioplastia minoră, pe lângă reducția prepuțială, practicându-se șuturi de fixare superioară a clitorisului. Nu există un risc al afectării sensibilității locale și senzației sexuale.

 

Defect ce poate fi reparat

Uneori acest manson tegumentar este foarte proeminent, existând un exces tegumentar important în zonă.

Acest surplus de tesut impiedică erecția clitorisului iar femeia nu poate ajunge la orgasm. Prin excizia surplusului de piele se poate trata o cauză posibilă a frigiditații.

 

Prețul procedurii

Prețul procedurii de Labioplastie cu Clitoropexia sau reducţia “glugii” clitorisului efectuată de Dr. Mihail Cojocaru, începe de la 1200 euro. Tariful include toate costurile necesare intervenției: plata chirurgului estetician, toate costurile legate de facilitățile puse la dispoziție de clinica, cheltuielile aferente anesteziei, consulațiile pre și postoperatorii, echipament medical postoperatoriu, controalele și scosul firelor.

REDUCȚIE CLITORIS

Ai încă nelămuriri?

PROGRAMARE
close slider

    Nume

    Prenume

    Telefon

    Alege data programării

    Mesaj