Selectează o Pagină

TRANSPIRAȚIE EXCESIVĂ

Transpirațiile excesive (hiperhidroza) poate fi o serioasă problemă atât din punct de vedere social cât și profesional, ducând la complexe și stres emoțional. Pacienții cu hipertricoza generalizată necesită tratament medicamentos, în timp ce hipertricoză localizată poate fi tratată cu Toxina botulinica® .

TRANSPIRAȚIE EXCESIVĂ

Când se injectează local în pielea cu probleme, toxina botulinică blochează fibrele nervoase ce stimulează glandele sudoripare, rezultând în abolirea producerii transpirației. Deoarece nu se injecteaza profund, nu sunt riscuri de a leza musculatura profundă. Procedura este similară celei descrise anterior. Efectul apare între 3-7 zile de la injectare, iar efectul durează între 3-12 luni. Sunt necesare mai multe injectari pentru a menține efectul în timp.

Ce zone se pot trata?

 • Axilară
 • Palmară
 • Plantară

Cea mai bună cale de a obține informații detaliate la problemele specifice fiecăruia este să vă programați la o consultație

Prețul procedurii

Toxina botulinica pornește de la  2 Euro UI, 250 – 350 de euro. Tariful include toate costurile necesare intervenției: plata chirurgului estetician, toate costurile legate de facilitățile puse la dispoziție de clinica, cheltuielile aferente anesteziei, consulațiile pre și postoperatorii, echipament medical postoperatoriu, controalele.

TRANSPIRAȚIE EXCESIVĂ

Ai încă nelămuriri?

PROGRAMARE
close slider

  Nume

  Prenume

  Telefon

  Alege data programării

  Mesaj