Selectează o Pagină

MĂRIRE GAME CU PROTEZE

Unele femei doresc să își mărească sânii, altele doresc să își marească posteriorul , altele vor marite gambele. Motivația pentru aceasta procedură diferă, unele femei considerand că picioarele sunt prea slabe , altele dorind să obțină un efect de bombare și mărire a acestora, în ambele cazuri implantul gambier reprezentând o soluție. Implanturile utilizate sunt similare cu cele utilizate pentru mărirea sânilor, de obicei implanturi din silicon.

MĂRIREA GAMBELOR CU IMPLANTURI

Intervenţia chirurgicală pentru augmentarea şi conturarea gambelor durează aproximativ două ore (45 minute – 1 oră pentru fiecare gambă) şi se desfăşoară sub anestezie generală. De la caz la caz, se pot introduce, pentru obţinerea unui relief cât mai apropiat de cel anatomic, în fiecare gambă, fie câte unul, fie câte două implanturi de silicon, sub fascia capetelor laterale și/sau mediale ale muşchilor gastrocnemieni. Inciziile se realizează în spatele genunchiului, cicatricile fiind aproape imperceptibile după vindecare. Asemenea tip de intervenţie necesită spitalizarea.

De ce să alegi această intervenție?

Proporțiile armonioase reprezintă criteriile fundamentale ale frumuseții corpului. Deși noțiunea de corp frumos. Un lucru este cert: disproporționalitea unei parți a corpului este percepută în  cele mai multe cazuri ca un defect fizic.
Modificarea formei gambelor poate fi congenitală sau dobandită în urma unei boli sau a unui traumatism.

INFORMAȚII PROCEDURĂ

Indicații preoperatorii
 • nu mancati si nu beti nimic dupa miezul noptii inaintea operatiei;
 • este interzisa administrarea aspirinei si a medicamentelor ce o contin, cu 2 saptamani inainte de operatie;
  de regula, la femei operatia trebuie facuta in afara perioadei menstruale;
 • trebuie sa anuntati chirurgul si medicul anestezist daca aveti probleme medicale (tensiune, probleme vasculare, infarct, diabet, probleme pulmonare, probleme cu sangerarea, epilepsie, probleme neurologice, alergii la diverse medicamente);
 • trebuie sa anuntati medicul daca purtati proteze dentare sau lentile de contact;
 • daca fumati, planificati-va sa va lasati cu cel putin 1-2 saptamani inainte de operatie si nu va apucati decat la minimum 2 saptamani dupa operatie;
 • evitati sa va expuneti in exces la soare inainte de operatie;
 • nu urmati o dieta stricta inainte de operatie deoarece poate intarzia vindecarea;
 • daca raciti sau faceti o infectie de orice fel, operatia trebuie amanata.
Cum decurge prima consultație

La prima consultatie pacienta sau pacientul este foarte minutios examinat(a). Se stabileste caracterul deformarii gambelor si cauzele acesteia. Intr-o atmosfera de comunicare sincera si profesionala medic-pacient se stabileste motivul solicitarii implanturilor de gamba, se explica tehnica si metoda chirurgicala si se evalueaza asteptarile pacientului legate de interventie.

Aplicarea preoperatorie, la momentul consultatiei a unor mulaje prefabricate individualizate pe gamba, modelarea pe calculator, permit in mare, intelegerea clara a rezultatului postoperator si alegerea corecta a tipului si volumului implantului gambier.

In acest sens specialistii de la Centrul Medical Esthera, pionieri in acest domeniu, au elaborat un algoritm ce faciliteaza obtinerea unor rezultate foarte bune.

Ce presupune intervenția?

Introducerea implanturilor de gamba se practica printr-o incizie de aproximativ 3-3,5cm in pliul cutanat la nivelul fosei poplitee, ceea ce face cicatricea postoperatorie practic invizibila. Implantul este situat in 1 /3 superioara si mijlocie a gambei de-a lungul capului medial sau lateral al muschiului gastrocnemian. Interventia chirurgicala dureaza in jur de 1-1,5 ore.

Ce se întâmplă după operație?

Perioada postoperatorie este usor suportata cu conditia respectarii stricte a indicatiilor chirurgului. Pacientul va ramane in Clinica doua zile si se va ridica din pat a doua zi postoperator permitandui-se sa mearga putin prin camera. Pentru a diminua edemul postoperator se recomanda pozitia elevata a gambelor in pat.

Recuperarea după operație

La zece zile postoperator pacientul poate sa-si reia activitatea normala. Majoritatea pacientilor sunt in stare sa mearga normal la 2-3 saptamani dupa operatie, neexistand restrictii pentru activitatea fizica.

Concluzii

Deci, care ar fi rezultatul operatiei? Gambe frumos conturate, simetrice, proportionate. In urma acestei mariri de gamba veti fi capabil(a) sa purtati o imbracaminte pe care anterior nu v-ati fi imaginat ca este posibil, veti avea o noua imagine, o noua atitudine, veti fi un nou dumneavoastra.

Prețul procedurii

Pretul pentru Mărirea gambelor, porneste de la 3200 -3500 de euro . Tariful include toate costurile necesare interventiei: plata chirurgului estetician, toate costurile legate de facilitatile puse la dispozitie de clinica, cheltuielile aferente anesteziei, consulatiile pre si postoperatorii, echipament medical postoperatoriu, controalele si scosul firelor.

MĂRIRE GAMBE

Ai încă nelămuriri?

Plată în rate

SERVICII MEDICALE ÎN 6 RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ

PROGRAMARE
close slider

  Nume

  Prenume

  Telefon

  Alege data programării

  Mesaj