Selectează o Pagină

LIPOMODELARE BRAȚE

Reduce pielea sau grăsimea în exces localizată între axilă și cot. Prin aceast procedeu se remodelează conturul brațelor, determinând un aspect mai tonifiat şi mai proporționat. Aspectul flasc și lipsit de fermitate al zonei superioare a brațului poate fi rezultatul unei scăderi drastice în greutate, al avansării în vârstă sau poate fi generat de cauze de natură ereditară.

LIPOMODELAREA BRAȚELOR

Conturul brațului este determinat de forma și volumul muscular. Această zonă este una dintre cele mai pretențioase în conturare din cauza stucturilor adipoase (în mare parte grăsime superficială) din cauza dificultății de a obține simetriea ideală.

Forma brațului este determinată de dispoziția și masa musculară a fiecărui pacient. În ceea ce privește structura de bază, 3 mușchi principali sunt responsabili de forma brațului: deltoidul, tricepsul și bicepsul.

Curbele zvelte și masele musculare mai mici și tonifiate sunt considerate plăcute din punct de vedere estetic pentru femei.

BRAȚE MAI DEFINITE

Dezvoltarea unui nou algoritm pentru brațul „ideal” pentru bărbați și femei este obligatorie. Putem observa că un braț bine definit la ambele sexe nu este plat sau drept, ci are curbe. Deși mușchii deltoizi și bicepși definesc în mod clar curbele brațului anterior și lateral, conturul brațului posterior este mai dificil de definit și creat datorită distribuției unice a grăsimii.

INFORMAȚII PROCEDURĂ

În cât timp se văd rezultatele?

Rezultatele finale ale unei operatii de liposuctie brate se pot observa dupa aproximativ 2 luni. Pacientul trebuie sa aiba rabdare ca umflaturile si micile vanatai sa scada treptat, apoi conturul bratelor va inceape sa se dezvaluie.

Sunt un candidat bun pentru intervenție?

Pacientul ideal este cel care nu resueste sub alta forma (sport si/ sau dieta) sa scape de grasimea de pe brate si are nevoie de o sculptare pentru a asigura simetria corpului si aspectul estetic placut.

Pacientul trebuie sa prezinte istoricul sau medical, un set de analize medicale, deoarece operatia implica anestezie. De asemenea trebuie discutat cu medicul ce se asteapta de la aceasta operatie si daca ce se doreste este realist sau nu.

Ce tip de anestezie se utilizează?

In 99% din cazuri, pentru realizarea liposuctiei de brate Vaser, laser sau clasica se foloseste anestezie generala. Efectele anesteziei pot dura chiar si aproape 1 zi, pacientul putand avea perioade de disconfort. Daca se produc, acestea sunt mai puternice dupa 36 – 72 de ore de la operatie, insa in astfel de situatii se utilizeaza calmate usoare.

Cât durează și cum decurge operația?

In ziua operatiei pacientul nu mananca si nu bea lichide cel putin 6 ore inainte de operatie. Liposuctia bratelor poate sa dureze intre 1 – 2 ore si se va face o anestezie generala. Operatia se realizeaza prin introducerea unuit tub metalic in locatiile strategice si vacuumul gentil elimina grasimea din brate. In unele cazuri operatia se poate face cu laser sau ultrasunete, insa de cele mai multe ori Dl. Doctor Rachad foloseste tehnica VASER. Aceasta ajuta la incalzirea si topirea grasimii, facand tot procesul de eliminare al grasimii mai simplu. Aceste detalii se discuta direct cu domnul doctor pentru a se stabili care este cea mai potrivita varianta.

Cum decurge recuperarea?

Recuperarea dupa liposuctia bratelor este relativ scurta, pacientii pot pleca acasa in aceeasi zi dupa operatie si, de asemenea, se pot intoarce la activitatile normale dupa aproximativ doua saptamani de la operatie.

Imediat dupa interventie se va putea observa ca marimea bratelor este mai redusa. Dupa ce procesul recuperator se va termina, se poate sa fie chiar mai mici daca se mentine o dieta sanatoasa si se fac exercitii regulat. Recuperearea depinde foarte mult de grija pe care o are pacientul in primele doua saptamani.

In prima saptamana pacientul va avea bratele pansate. Pansamentele se vor schimba cu regularitate si este nevoie de programare pentru verificare la medic in urmatoarele zile.

In a doua saptamana pacientul va purta permanent un suport asemanator cu un bolero menit sa ajute la sculptarea bratelor. In cea de-a treia saptamana suportul va fi purtat doar 12 ore pe zi.

Desi nu sunt recomandate exercitiile fizice imediat dupa operatie, este indicat ca pacientul sa se miste, sa se plimbe pentru a incuraja circulatia in tot corpul si astfel sa sustina procesul recuperator si sa reduca umflaturile. Pentru mentinerea rezultatelor pentru mult timp este indicata o dieta alimentara sanatoasa si exercitiile regulate.

Există riscuri?

Ca orice operatie si aceasta procedura prezinta anumite riscuri. Unul dintre cele mai mari riscuri poate fi reprezentat de infectii, ce pot fi prevenit cu antibioticele potrivite. De asemenea, evitarea presiunii si mentinerea locului operat cu pansamente curate schimbate foarte des poate sa ajute la evitarea infectiilor.

Prețul procedurii

Pretul pentru lipomodelare brațe porneste de la 1500 de euro. Tariful include toate costurile necesare interventiei: plata chirurgului estetician, toate costurile legate de facilitatile puse la dispozitie de clinica, cheltuielile aferente anesteziei, consulatiile pre si postoperatorii, echipament medical postoperatoriu, controalele si scosul firelor. 

LIPOMODELARE BRAȚE

Ai încă nelămuriri?

Plată în rate

SERVICII MEDICALE ÎN 6 RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ

PROGRAMARE
close slider

    Nume

    Prenume

    Telefon

    Alege data programării

    Mesaj