Selectează o Pagină

ÎNTINERIREA FEȚEI 

Este un tratament cosmetic , nechirurgical al ridurilor de expresie, care trebuie repetat la 4-6 luni şi constă în injectarea cu ace fine de insulină, fără anestezie, a toxinei botulinice la nivelul treimii superioare a feţei (frunte, între sprâncene, colţul ochilor, baza nasului). În mod normal se injectează 120-140 unitaţi, efectul începe să se instaleze la 3 zile şi este complet la 1 săptamână.
Rezultatul constă în blocarea muşchilor mimicii ceea ce se traduce printr-o imagine de relaxare şi odihnă la nivelul feţei. Nu există contraindicaţii, procedeul este eficient la orice varstă (18-70 ani).

ÎNITNERIREA FEȚEI CU TOXINĂ BOTULITICĂ

Cel mai eficient tratament pentru ridurile dintre sprancene, ridurile verticale dintre sprancene (ridurile glabelare) se formează în urma unor contracții repetate și involuntare a doi muschi majori care controlează mișcarea dintre sprâncene, mușchiul corrugator și mușchiul procerus. Odată cu trecerea timpului, pielea își pierde din elasticitate, astfel încât încruntările repetate pot forma riduri vizibile și adânci între sprâncene, chiar dacă fața este relaxata. Ridurile dintre sprâncene, care adesea iau forma cifrei „11”, pot influența întreaga fizionomie creând o figură aparent tristă, nervoasă sau obosită.

Procedură și beneficii

Procedura este simplă, și se realizează prin intermediul unor injecții intramusculare cu un ac mic, atraumatic, pentru a bloca impulsurile nervoase care duc la apariția contracțiilor musculare, creând o netezire și o îmbunătățire a pielii la nivel local.

INFORMAȚII PROCEDURĂ

Sunt un candidat bun pentru un tratament cu Toxină Botulinică?

Un bun candidat la aceasta procedura poate fi o femeie sau barbat care sa indeplineasca unul sau mai multe conditii:

 • Odata cu trecerea timpului, pielea isi pierde din elasticitate, astfel incat incruntarile repetate pot forma riduri vizibile si adanci intre sprancene, chiar daca fata este relaxata.
 • Ridurile dintre sprancene, care adesea iau forma cifrei „11”, pot influenta intreaga fizionomie creand o figura aparent trista, nervoasa sau obosita.

Cei care se regasesc intr-una din situatiile enumerate mai jos, trebuie sa se gandeasca la aceasta procedura medicala.Starea generala de sanatate trebuie sa fie buna si greutatea corpului sa nu fi suferit modificari dramatice in ultimele luni.Ca in cazul oricarei operatii, este ideal ca pacientul sa nu fie fumator, deoarece vindecarea este mai greoaie si riscurile cresc in cazul fumatorilor.

Acestea sunt caracteristici ideale, insa daca nu pacientul nu corespunde in totalitate profilului de canditat ideal, totusi acesta poate apela la un tratament cu Toxina Botulinica A ?.

In acest caz exista cateva precautii, mai ales in cazul celor ce au diabet, boli circulatorii sau cardiace, afectiuni pulmonare sau hepatice,neurologice.

Care sunt riscurile?

In timpul consultației preoperatorii, Dr. MIhail COJOCARU, vă va explica toate complicațiile care se pot ivi și vă va raspunde la toate întrebările.

Pot să apară:

 • hematoame (sângerări),
 • pierderea sensibilității pe anumite zone (de obicei tranzitorie).
 • paralizie temporară de n.faciali,

După procedură, veti avea o față întinerită și mult mai proaspătă.

Cum trebuie sa ma pregatesc pentru procedură?

Este necesar să vă consultați cu doctorul pentru pregatirea preoperatorie:

 • renunțarea la fumat cu câteva săptămâni înainte și după operație
 • evitarea anumitor medicamente
 • demachierea feței
Cât ține efectul Toxinei Botulinice?

Tratamentul are rezultate vizibile, iar efectul ține până la șase luni.

Prețul procedurii

Prețul pentru un tratament Toxina Botulinică porneste de la  2 Euro UI, 250 -350 de euro . Tariful include toate costurile necesare intervenției: plata chirurgului estetician, toate costurile legate de facilitățile puse la dispoziție de clinică, cheltuielile aferente anesteziei, consulațiile pre și postoperatorii, echipament medical postoperatoriu, controalele . 

ÎNTINERIRE FAȚĂ

Ai încă nelămuriri?

PROGRAMARE
close slider

  Nume

  Prenume

  Telefon

  Alege data programării

  Mesaj