Selectează o Pagină

MOMMY MAKEOVER

Naşterea unui copil este un eveniment unic în viaţa femeii, experiența care îmbogățește viața unei femei poate avea efecte drastice asupra modului în care arătăm. Cu toate acestea, de multe ori, mai ales după prima naştere, poate fi un moment care să le afecteze grav pe tinerele mame, deoarece corpul nu revine în totalitate la forma dinaintea sarcinii.

MOMMY MAKEOVER / OPERAȚIA DUPĂ NAȘTERE

Dacă după primul copil lucrurile au o oarecare șansă să se întoarcă aproape de normal, după al doilea sau al treilea deja există certitudinea că pentru a vă recupera forma aveți nevoie de ajutor din afară. Pe lângă dietă şi exerciţiile fizice, datorită progreselor procedurilor de chirurgie estetică, tânăra mamă poate spera în remodelarea corpului, având ca rezultat obţinerea unui corp precum cel avut înainte de a rămâne însărcinată. Unele dintre aceste intervenții pot fi efectuate singure, altele pot fi asociate în funcție de necesitățile fiecărei paciente și care să includă una sau mai multe intervenții la câteva săptămâni sau efectuate în aceeași ședință operatorie.

Problemele comune:

 • sânii îşi pierd forma, care au început să se lase și să piardă volum după încetarea alăptării, volumul şi consistenţa;
 • abdomenul cu musculatura întinsă este mai destins, cu vergeturi şi depozite adipoase;
 • excesul de grăsime de pe coapse, solduri și abdomen sunt cele mai frecvente neplăceri după sarcină

INFORMAȚII PROCEDURĂ

Când este momentul ideal să începeți procesul de recâștigare a vechii siluete? Cât de mult trebuie să așteptați după naștere?

După naștere organismul unei femei suferă nişte transformări importante şi îşi revine practic la parametrii iniţiali după circa 2 ani. După sarcină corpul are posibilitatea să corecteze natural anumite imperfecțiuni și să răspundă la dietă și exerciții fizice, caz în care nu veți mai avea nevoie de intervenția chirurgicală. De asemenea trebuie să vă refaceți rezervele de vitamine, minerale, proteine și hemoglobina pe care vi le-a consumat bebelușul. Veți avea nevoie de ele pentru recuperarea după operație.

Recomandările sunt că procedurile estetice să se realizeze după circa un an de zile de la naştere, pentru ca organismul să îşi refacă parametrii, iar pacienta să fie într-o stare fizică foarte bună. Dacă pacienta alege să își refacă sânii, atunci trebuie să treacă minimum 6 luni de la încetarea alăptării sau, dacă mămica nu alăptează, 6 luni de la naștere.

Operații estetice după naștere:
 • Abdominoplastia – Remodelarea conturului abdominal poate fi realizată folosind mai multe tehnici chirurgicale. În cazul în care există doar acumulare excesivă de ţesut adipos (grăsime), acesta va fi îndepărtat prin lipoaspiraţie. Dacă există şi exces de tegument care formează aşa-numitul „şorţ abdominal”, prin abdominoplastie se excizează atât grăsimea, cât şi pielea în exces. În acest caz, rezultate superioare se obţin prin combinarea lipoaspiraţiei cu abdominoplastia (lipoabdominoplastia). La pacientele la care există pierderea tonicităţii musculaturii abdominale, aceasta va fi corectată în cursul intervenţiei chirurgicale prin plicatura peretelui musculo-aponevrotic. Abdominoplastia nu duce la dispariţia completă a vergeturilor, deşi cele localizate în zonele care vor fi excizate vor fi îndepărtate.
 • Lipoabdominoplastia – se realizează atât îndepărtarea excesului de piele şi grăsime de la nivelul abdomenului, cât şi corectarea diastazisului musculaturii abdominale (care duce la scăderea tonusului peretelui abdominal), cu obţinerea unei talii bine definite. Pacienta trebuie să ştie că lipoabdominoplastia nu este o metodă de slăbire, ci o metodă de remodelare corporală.
 • Lipomodelare corporală – se poate efectua după 6 luni – 1 an de la naştere, după ce greutatea corpului revine aproape de cea avută înaintea sarcinii.
 • Lipomodelare fese, coapse, gambe,brațe
 • Corectarea sânilor  se pot realiza si interventiile de corectarea a formei, volumului si pozitiei sanilor prin procedee chirurgicale de augmentare mamara, mamopexie, mamopexie cu augmentare mamara sau mamoreductie.
 • Vaginoplastie  dacă ați rămas cu o laxitate mare a orificiului vaginal care cauzează probleme în viața sexuală.
 • Labioplastie  dacă sa modificat forma sau integritatea labiilor la naștere.

Operațiile estetice după naștere fie că vizează îmbunătățiea aspectului sânilor fie că au ca scop reconturarea abdomenului sau coapselor se efectueză cu internare de o zi așa că nu veți petrece mult timp departe de familie.

Prețul procedurii

Prețul pentru chirurgia după naștere, pornește de la 4400 de euro. Tariful include toate costurile necesare intervenției: plata chirurgului estetician, toate costurile legate de facilitățile puse la dispoziție de clinică, cheltuielile aferente anesteziei, consulațiile pre și postoperatorii, echipament medical postoperatoriu, controalele și scosul firelor.

MOMMY MAKEOVER

Ai încă nelămuriri?

Plată în rate

SERVICII MEDICALE ÎN 6 RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ

PROGRAMARE
close slider

  Nume

  Prenume

  Telefon

  Alege data programării

  Mesaj