Selectează o Pagină

SINDROMUL DE CANAL GUYON

Canalul Guyon se găseste pe faţa palmară a articulaţiei radio-carpiene, fiind situat între artera ulnară şi tendonul flexor radial al corpului. Prin acest canal trece nervul ulnar.
Uneori, la acest nivel, nervul ulnar poate fi comprimat şi lezat. Dacă diagnosticul este sigur, terapia este relativ destul de simplă şi presupune detensionarea nervului ulnar de la nivelul canalului Guyon.

SINDROMUL DE CANAL GUYON

Problema este că aceaşi simptomatologie este dată şi de sindromul de tunel cubital (nevrita de cubital), care reprezintă o compresie a nervului ulnar la nivelul cotului. Simptomele clinice (cele acuzate de pacient) sau cele electrofiziologice sunt de multe ori imprecise şi insuficiente pentru a stabili un diagnostic, de aceea chirurgul trebuie să decidă pe baza experienţei medicale dacă afecţiunea este la cot sau la încheietura mâinii. Câţiva chirurgi cu renume recomandă incizia la nivelul nervului ulnar din zona canalului Guyon, în cazul diagnosticării sigure a sindromului de tunel cubital, pentru a lărgi spaţiul foarte îngust care provoacă inflamarea axonilor. 

.

SIMPTOME

Durere localizată la nivelul încheieturii cu iradiere către ultimele două degete, furnicături, amorteli si diminuarea forței de apucare. În stadiul avansat al bolii se constată pierderea musculaturii interosoase, abolirea aprehensiunii și dispariția sensibilității la nivelul ultimelor 2 degete. 

 

Prețul procedurii

Pretul pentru un sindromul de canal guyon porneste de la ___ de euro. Tariful include toate costurile necesare intervenției: plata chirurgului estetician, toate costurile legate de facilitățile puse la dispoziție de clinică, cheltuielile aferente anesteziei, consulațiile pre și postoperatorii, echipament medical postoperatoriu, controalele și scosul firelor. 

SINDROMUL DE CANAL GUYON

Ai încă nelămuriri?

Plată în rate

SERVICII MEDICALE ÎN 6 RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ

PROGRAMARE
close slider

    Nume

    Prenume

    Telefon

    Alege data programării

    Mesaj