Selectează o Pagină

LABIOPLASTIA

În mediul feminin, această problemă se numește „Camel toes” sau „copita de cămilă” datorită aspectului caracteristic pe care îl obțin labiile mari într-un bikini și pantaloni strânși. Dacă sunteți nemulțumită de aspectul estetic, al labiilor prea mari, asimetria labiilor mici, ce este în evidență prin lenjeria intimă mulată, această procedură este ideală pentru dvs.
 Dr.Mihail COJOCARU, vă oferă soluția unui tratament modern de micșorare a labiilor mici prin tehnici moderne chirurgicale cu radiocauter cu frecvență înaltă ce protejează țesuturile, grăbind vindecarea fără durere și complicații . 

MICȘORAREA LABIILOR MICI / LABIOPLASTIA 

 

Ginecologia estetică este un domeniu cu interes și cerere din ce în ce mai mare ale pacientului. Acesta cuprinde proceduri concepute pentru a modifica aspectele estetice și/sau funcționale asociate cu anomalii congenitale sau cu modificările genitale ale femeilor din cursul vieții. Un număr tot mai mare de pacienți care sunt preocupați de aspectul lor genital caută mai multe informații și medici ginecologi bine pregătiți, care sunt în măsură să ofere soluții cosmetice genitale.

Cui i se adresează?

Este cea mai cunoscută intervenție genitală estetică pentru femei. Micșorarea labiilor este de obicei efectuată atunci când o labie este mai lungă decât cealaltă și este deranjant din punct de vedere estetic și atunci când mârimea uneia sau a ambelor labii face ca sexul sau alte activitați fizice să fie incomode din cauza tragerii excesive ți răsucirii pielii.

Prețul procedurii

Prețul procedurii de Labioplastie efectuată de Dr. Mihail Cojocaru, începe de la 1200 euro. Tariful include toate costurile necesare intervenției: plata chirurgului estetician, toate costurile legate de facilitățile puse la dispoziție de clinica, cheltuielile aferente anesteziei, consulațiile pre și postoperatorii, echipament medical postoperatoriu, controalele și scosul firelor.

LABIOPLASTIE

Ai încă nelămuriri?

PROGRAMARE
close slider

    Nume

    Prenume

    Telefon

    Alege data programării

    Mesaj