Selectează o Pagină

MĂRIRE BUZE CU FIRE PDO

Îmbunătățirea buzelor PDO este o procedură de aproximativ 45 de minute. Rezultatele de debut pentru majoritatea pacienților sunt dramatic de eficiente, având capacitatea de a vedea rezultatul aproape imediat. Firele se dizolvă sub piele în aproximativ 4-6 luni, dar efectele durează mult mai mult, până la 12 luni, în funcție de tipul de fir.

MĂRIRE BUZE CU FIRE PDO

Firul PDO (polidioxanona) se dizolvă sub piele și stimulează producția naturală de colagen acolo unde este injectată. Materialul sintetic este fabricat din polimeri chimici. Drept urmare, firele PDO au capacitatea de a reduce ridurile, de a îmbunătăți calitatea pielii și de a redefini și contura zonele feței. În plus, tratamentul nechirurgical nu necesită tăierea pielii și nicio incizie invazivă.
Există multe tipuri de fire din care să alegeți. Medicul vă va informa despre toate tipurile și despre diferența dintre rezultate. Împreună, veți decide cel mai bun fir pentru tratamentul dumneavoastră.

CARE SUNT AVANTAJELE?

Nu numai că putem oferi un lift cu fire PDO, dar firele stimulează producția naturală de colagen în piele doar prin introducerea lor! Nici firele nu vor trebui îndepărtate; se dizolvă în mod natural și sunt absorbite de corpul tău în următoarele câteva săptămâni / luni.

INFORMAȚII PROCEDURĂ

ÎNAINTE DE TRATAMENT
 • Nu consumati cafea, Cola sau energizante in ziua procedurii
 • Evitati consumul de antiinflamatorii nesterioidine (ex: Nurofen, Ketonal) cu 3 zile inainte
 • Nu puteti efectua tratamentul daca: sunteti insarcinata, alaptati, aveti infectii active ale pielii, boli hematologice sau oncologice
 • Recomandam sa nu fiti in perioada menstruatiei
 • Nu uitati sa mentionati istoricul dvs medical, in momentul consultatiei si nu omiteti nimic. Sanatatea dvs este cea mai importanta!
DUPĂ TRATAMENT
 • pielea dvs va da impresia ca “strange”. Firele isi mai pierd din rezistenta mecanica in urmatoarele 7 zile iar pielea se va modela armonios datorita elasticitatii sale.
 • in prima seara, dormiti cu fata in sus. Nu puneti presiune mare pe zona tratata timp de 1 sapt
 • evitati efortul fizic intens, sauna, baile fierbinti timp de 1 saptamana dupa tratament
 • chiar daca firele se resorb complet in 6-8 luni, efectul persista intre 1-2 ani datorita proprietatii de a induce colagen.
 • cel mai spectaculos efect se va observa intre 2-3 luni de la procedura.
REZULTATE
Rezultatul tratamentului de lifting cu fire PDO va consta intr-o rejuvenare de lunga durata a pielii si tesutului subcutanat, cu intarzierea procesului de imbatranire. Efectul depigmentant este util in cazul in care va confruntati cu un ten fotoimbatranit iar pielea isi va recapata elasticitatea si tonusul.

Prețul procedurii

Prețul pentru mărire buze cu fire PDO pornește de la ___ de euro. Tariful include toate costurile necesare interventiei: plata chirurgului estetician, toate costurile legate de facilitățile puse la dispoziție de clinica, cheltuielile aferente anesteziei, consulațiile.

MĂRIRE BUZE CU FIRE PDO

Ai încă nelămuriri?

PROGRAMARE
close slider

  Nume

  Prenume

  Telefon

  Alege data programării

  Mesaj