Selectează o Pagină

LEZIUNI VASCULARE

Leziunile vasculare reprezinta rezultatul unei functionari defectuase a sistemului vascular. Ele apar sub forma unor vase de sange, de dimensiuni mici, dilatate si au o culoare rosiatica sau violet-albastruie. Pot aparea atat la nivelul fetei, cat si la nivelul corpului.

Cauze

Cauzele leziunilor vasculare sunt multiple atfel, putem discuta aici de cauze interne si cauze externe. 

Cauzele interne sunt reprezentate de bolile de colagen, diverse tratamente hormonale, consum de alcool, insuficienta venoasa cronica, obezitate si factori genetici. 

Cauzele externe sunt expunerea indelungata la soare, anumite traumatisme ale pielii, statul in picioare sau statul prea mult pe scaun. Asadar, leziunile vasculare fie sunt mostenite genetic fie sunt dobandite ulterior.

Tipuri de leziuni

 • Angiomul cherry – leziuni vasculare mici, de culoare rosie, beningne si apar odata cu inaintarea in varsta
 • Angiomul stelat – apar mai ales in randul femeilor, pe maini si pe fata, si reprezinta capilare dilatate, distribuite circular.
 • Telangiectaziile – Apar predominant pe fata si pe picioare si reprezinta vase de sange mici cu un grad mare de dilatare.

Prețul procedurii

Prețul pentru un leziuni vasulare pornește de la 550 de euro. Tariful include toate costurile necesare intervenției: plata chirurgului estetician, toate costurile legate de facilitățile puse la dispoziție de clinică, cheltuielile aferente anesteziei, consulațiile pre și postoperatorii, echipament medical postoperatoriu, controalele și scosul firelor. 

LEZIUNI VASCULARE

Ai încă nelămuriri?

Plată în rate

SERVICII MEDICALE ÎN 6 RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ

PROGRAMARE
close slider

  Nume

  Prenume

  Telefon

  Alege data programării

  Mesaj