Selectează o Pagină

TRATAREA CELULITEI

Celulita reprezintă o problemă  majoră pentru femeia modernă,  afectând  în mod frecvent femeile după vârsta de 20 ani.

La ora actuală nu se cunoaște  o cauză precisă a celulitei, dar s-a observat că există unii factori care o determină printre care : factorul genetic care asociat cu factorii hormonali fac ca această maladie să debuteze la vârste destul de tinere, variațiile de greutate, probleme la nivelul microcirculației.

TRATAREA CELULITEI / MEZOTERAPIA

Mezoterapia este un tratament nechirurgical eficace în reducerea celulitei. Ea constă în microinjectarea la nivelul zonelor afectate de celulită a unui amestec de substanțe naturale cu rol în stimularea reducerii depozitelor de grăsime, ameliorarea aspectului pielii de “coaja de portocală” și stimularea tonifierii pielii.
Efectele mezoterapiei sunt de îmbunătățire a circulatiei locale, de tonifiere a pielii, de dizolvare a excesului de grăsime din zona dorită.

Avantaje

 • Nu are reacții alergice
 • Nu prezintă efecte secundare
 • Nu prezintă contraindicații
 • Nu interacționează cu alte medicamente
 • Nu necesită recuperare
  Efectul local al mezoterapiei este de : lipoliză, îmbunătățirea circulației locale și drenaj limfatic.

INFORMAȚII PROCEDURĂ

CARE SUNT INDICAȚIILE DE TRATAMENT ALE MEZOTERAPIEI?

Eficienta tratamentului a fost dovedita atât în combaterea celulitei difuze cu aspect omogen cât și a adipozităților localizate de la nivelul coapselor și abdomenului.

Cea mai buna cale de a obține informații detaliate la problemele specifice fiecăruia este să vă programați la o consultație

CÂTE SEDINȚE DE TRATAMENT SUNT NECESARE?

Protocolul terapeutic este individualizat și se stabileste în urma unei consultații.

Mezoterapia este o excelentă metodă de lupta împotriva micilor depozite de grăsime refractare la diete sau sport, a îmbunătățire a aspectului local al pielii determinat de celulita precum și de prevenire a depunerilor locale de grăsime.

Prețul procedurii

Prețul pentru un tratament pornește de la  200 de euro/Ședința. Tariful include toate costurile necesare intervenției: plata chirurgului estetician, toate costurile legate de facilitatile puse la dispozitie de clinica, cheltuielile aferente anesteziei, consulatiile pre si postoperatorii, echipament medical postoperatoriu, controalele.

TRATAREA CELULITEI

Ai încă nelămuriri?

Plată în rate

SERVICII MEDICALE ÎN 6 RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ

PROGRAMARE
close slider

  Nume

  Prenume

  Telefon

  Alege data programării

  Mesaj