Selectează o Pagină

MĂRIRE BUZE

Iți dorești buzele perfecte care să îți complimenteze trăsăturile feței și să îți pună în evidență zâmbetul? Injectarea intradermică este cea mai comună metoda pentru a obține buzele volumninoase, senzuale și bine definite pe care ți le dorești!?

* Rezultate vizibile timp de câteva luni
* Fără contraindicații
* Eficient la orice vârstă

MĂRIRE BUZE – TIPURI PROCEDURI

ACID HIALURONIC

MĂRIRE BUZE RUSSIAN STYLE

MĂRIRE BUZE CU GRĂSIME

MĂRIRE BUZE CU FIRE PDO

MĂRIRE BUZE CU ACID HIALURONIC


Rezultatul constă în mărirea volumului carminului buzelor și conturului, ce se traduce printr-o imagine de strălucire și senzualitate. Nu există contraindicaţii, procedeul este eficient la orice varstă (18-70 ani).

Rezultatele sunt vizibile minim 4-6  luni, însă diferă în funcție de tipul produsului folosit. Când pacientul este ușor nesigur privind forma dorită se poate injecta o cantitate redusa de acid hialuronic, și se poate aplica ulterior un adaos.

VREI O MĂRIRE DE BUZE?

Volum și conturare
Aspect natural
Fără durere
Efect ce durează
Buze mai senzuale
Corectarea anumitor defecte

 

INFORMAȚII PROCEDURĂ

Sunt un candidat bun pentru mărirea buzelor cu acid hialuronic

Ești un candidat bun pentru mărirea buzelor cu acid hialuronic dacă:

 • Dorești să-ți îmbunătățesti aspectului estetic al feței;
 • Dorești reconstrucția unor zone ale buzei care și-au pierdut din volum datorită unor intervenții chirugicale;
 • Dorești să-ți schimbi conturul buzelor;
 • Dorești să estompezi anumite defecte congenitale ale buzelor;
 • Dorești să-ți reduci ridurile fine din jurul buzelor.
Care sunt riscurile?

In timpul consultației preoperatorii, Dr. MIhail COJOCARU, vă va explica toate complicațiile care se pot ivi și vă va raspunde la toate întrebările.

Pot sa apară:

 • hematoame (sângerări),
 • pierderea sensibilității pe anumite zone (de obicei tranzitorie).

După procedură, veți avea buze mărite și senzuale.

Cum trebuie sa mă pregătesc pentru procedură?

Este necesar să vă consultați cu doctorul pentru pregatirea preoperatorie:

 • renunțarea la fumat cu câteva săptămâni înainte și după operație
 • evitarea anumitor medicamente
 • demachierea feței
Cum decurge procedura de mărire a buzelor?

Procedura de mărire a buzelor începe cu o consultație, în care medicul va afla care sunt așteptările pacientului după această procedură, astfel încât felul injectării, cantitatea de produs și tipul acidului hialuronic injectat să fie în conformitate cu dorințele pacientului.

După ce aceste elemente au fost stabilite, procedura debutează prin aplicarea unui anestezic local sub formă de cremă, cu 45 de minunte înainte de injectare.

Anestezicul face ca injectarea acidului să nu fie însoțită de durere. Pacientul este perfect constient în timpul procedurii, primind chiar o oglinda care îi va permite interacțiunea permanentă cu medicul în timpul procedurii, astfel încat rezultatul final să fie cel așteptat.

Cât ține efectul de Acid Hialuronic?

Rezultatele sunt vizibile minim 4-6  luni, însp diferă în funcție de tipul produsului folosit. Când pacientul este ușor nesigur privind forma dorită se poate injecta o cantitate redusă de acid hialuronic, și se poate aplica ulterior un adaos.

E mai sigur să injectezi mai puțin decât să fii nevoit să elimini substanța în exces. Acidul hialuronic, datorită caracterului sau de natură biologică prezintă și alte avantaje, de exemplu creând un aspect al buzelor natural, neted și hidratat. Procedura nu este dureroasă. Acidul hialuronic se injectează prin ace extrem de fine care crează doar o ușoară senzație de disconfort. Inaintea injectarii se aplică o cremă anestezică sau, la pacienții foarte sensibili, se anesteziază local zona buzelor.

In doar în câteva minute poți avea buze mai frumoase cu trăsături bine definite și un zâmbet memorabil. Nu ai nevoie de timp de recuperare și te poți întoarce la activitatea curentă imediat după tratament. Odată cu înaintarea în vârstă producția naturală de acid hialuronic se diminuează și aspectul senzual al buzelor se pierde. Prin injectarea de acid hialuronic volumul buzelor se reface, profilul se ameliorează, conturul devine mai pregnant. In funcție de dorințe poți opta pentru mărirea volumului buzelor sau doar pentru un contur ferm și definit. Substanța produce buze mai pline, netede și cu aspect natural.

Rezultatul după injectarea de Acid Hyaluronic

Rezultatul constă în mărirea volumului carminului buzelor și conturului, ce se traduce printr-o imagine de strălucire și senzualitate. Nu există contraindicaţii, procedeul este eficient la orice vârstă (18-70 ani).

Când este contraindicată augmentarea buzelor?

Augmentarea buzelor este contraindicată dacă ai suferit de:

 • disfuncții ale nervilor faciali,
 • infecții cu hepatită recurentă,
 • diabet,
 • alergii multiple
 • sau diverse boli autoimune.
Important!

Dacă pacientul este plurialergic sau nu a mai efectuat nicio injectare cu acid hialuronic în trecut, se poate efectua o testare cu o cantitate infimă de acid hialuronic, astfel încât reacțiile sau manifestările ulterioare să fie eliminate.

Prețul procedurii

Prețul pentru mărire buze pornește de la 150 -250 de euro/ 1ml. Tariful include toate costurile necesare interventiei: plata chirurgului estetician, toate costurile legate de facilitățile puse la dispoziție de clinica, cheltuielile aferente anesteziei, consulațiile.

MĂRIRE BUZE

Ai încă nelămuriri?

RUSSIAN LIPS

Această tehnică de specialitate este o necesitate pentru oricine caută să obțină un aspect de păpușă perfect lucrat.
Tehnica rusă accentuează arcul cupidonului pentru a semăna cu o formă de inimă prin injectarea de volum suplimentar și lifting în centrul buzelor, în timp ce părțile laterale rămân relativ aliniate cu fața.
În general, tratamentul rusesc de umplere a buzelor durează între 30 și 45 de minute. Cu toate acestea, aceasta depinde de obicei de cantitatea de filler de injectat și de densitatea țesutului buzelor pacientului.

MĂRIRE BUZE RUSSIAN STYLE


Pentru a obține efectul, medicul administrează filler-ul vertical pe buze. Acesta este apoi răspândit spre exterior pentru a lărgi și ridica forma buzelor. O mare parte din umplutură este, de asemenea, injectată în zona centrală pentru a crea accentuarea pe care o vedeți la păpușile/buzele rusești. Tehnica este puțin diferită de procedura tradițională de umplere a buzelor, care se concentrează mai mult pe injectarea orizontală în corpul buzei.

WOW RUSSIAN STYLE

Volum si conturare
Aspect de păpușă
Fără durere
Efect ce durează
Buze mai senzuale

 

Prețul procedurii

Pretul pentru russian lips porneste de la 200-300 de euro/ 1ml. Tariful include toate costurile necesare intervenției: plata chirurgului estetician, toate costurile legate de facilitățile puse la dispoziție de clinică, cheltuielile aferente anesteziei, consulațiile.

RUSSIAN LIPS

Ai încă nelămuriri?

Plată în rate

SERVICII MEDICALE ÎN 6 RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ

PROGRAMARE
close slider

  Nume

  Prenume

  Telefon

  Alege data programării

  Mesaj