Selectează o Pagină

CANCERE DE SÂN

Acest procedeu reconstructiv, prin crearea unui nou sân, poate îmbunătății major încrederea în sine a pacientei dar și calitatea vieții acesteia. Trebuie însă luat în considerație, că un sân reconstruit, nu va avea niciodată aspectul (formă, consistență, sensibilitate)  identic cu cel al sânului contralateral. Acesta va avea însă, un aspect relativ natural, care va îmbunătății semnificativ imaginea de ansamblu a corpului.

RECONSTRUCȚIA SÂNULUI DUPĂ CANCER

Reconstrucția sânilor după operația de mastectomie (extirparea totală a unui sân) dar nu numai, constă în restabilirea aspectului, formei, volumului, poziției cât mai naturale  și cât mai apropiate de cea a sânului ce a fost afectat.
Reconstrucția sânului se poate desășura într-o singură etapă sau în mai multe etape, imediat dupa mastectomie (în aceeași operație) sau tardiv, la un an sau mai mult de la mastectomie. Se poate realiza de asemenea și reconstrucția mamelonului și a areolei mamare (cercul de piele mai închisă la culoare din jurul mamelonului).

 

Reconstuiește încrederea în tine

Sânul este simbolul feminității. Impactul psihologic ca și urmare a extirpării unuia sau ambilor sâni, în cazul apariției cancerului mamar, este devastator.
Aspectul sânului reconstruit este asemanator, dar nu identic, cu cel dinaintea mastectomiei. Asemanarea crește atunci când pacienta poartă sutien.
Astfel, a devenit posibilă creșterea calitații vieții și reintegrarea psihosocială rapidă a pacientelor.

INFORMAȚII PROCEDURĂ

Operatia de reconstrucție a sânului
In ce consta consultatia? Ce aspecte sunt dicutate în timpul consultației?

Folosim la cererea pacienților  contracost și un soft performant de Simulare virtuală 3D, care permite să vedeți cum veți arăta cu noul sân? ” Simularea virtuala 3D Crisalix Aesthetics”  

Cum trebuie sa ma pregatesc pentru operatie?
Ce se întâmplă în ziua operației?
Ce presupune recuperarea?

 

 

Cat timp va trebui sa tin legatura cu chirurgul plastician?

Vizitele de urmarire sunt importante pentu monitorizarea intregului proces de vindecare.

Prima vizita se va face in primele zile dupa operatie. In prima saptamana pot fi necesare 2-3 vizite pentru pansament. Doctorul va poate solicita sa veniti la inca 1-2 controale pentru a monitoriza atent rezultatele pe termen lung.

Prețul procedurii

Prețul pentru Reconstrucția sânului, pornește de la 1500 -12500 de euro. Tariful include toate costurile necesare intervenției: plata chirurgului estetician, toate costurile legate de facilitățile puse la dispoziție de clinica, cheltuielile aferente anesteziei, consulațiile pre și postoperatorii, echipament medical postoperatoriu, controalele și scosul firelor.

RECONSTRUCȚIE SÂN

Ai încă nelămuriri?

Plată în rate

SERVICII MEDICALE ÎN 6 RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ

PROGRAMARE
close slider

    Nume

    Prenume

    Telefon

    Alege data programării

    Mesaj