Selectează o Pagină

MĂRIRE BUZE CU GRĂSIME

O mărire a buzelor cu transfer de grăsime, este o opțiune nechirurgicală pentru pacienții care doresc să-și îmbunătățească temporar dimensiunea și forma buzelor fără utilizarea de umplutură dermică sintetică. De ce se ține cont?
Dimensiunea buzelor (grăsimea poate îmbunătăți volumul  buzelor prin injecții strategice) și forma buzelor (îmbunătățirea simetriei și  a conturului buzei superioare și/sau inferioare).

MĂRIRE BUZE CU GRĂSIME / MICROLIPOFILING


Implică recoltarea grăsimii de la  nivelul abdomenului, coapselor, feselor, etc, și injectarea sub piele. Se foloseste pentru umplerea obrajlor supți, pliurile feței, corectarea denivelarilor pielii, ridurile frunții, îngrosarea buzelor și ridurile mâinii. Rezultatul constă în buze mai accentuate şi mai voluminoase, care persistă luni de zile.

Este o procedură simplă şi durează aproximativ 15 minute și se utilizează anestezie locală.

CARE SUNT AVANTAJELE?

Principalul avantaj se refera la faptul ca grăsimea proprie are o capacitate de integrare maximpă la locul injectat, nefiind tratată de organism ca pe un corp străin. Zona din care este prelevat țesutul adipos va fi tonifiată. Tehnica este minim invazivă iar complicațiile sunt rare.

În termeni medical injectarea de grăsime se numește:

transplant autolog de grăsime sau microlipofiling.

INFORMAȚII PROCEDURĂ

Care este procedura?

Sub anestezie locală se extrage cu o canulă mică, grăsimea, care se va prelucra și se va injecta sub anestezie locală la nivelul dorit. Se va face o hipercorecție pentru ca rezultatul să fie cel dorit după absorbția unei parți a grăsimii.

Cât durează efectul?

În medie durează 3-6 luni, iar la unii până la un an sau mai mult. De aceea pot fi necesare mai multe injectări. Chirurgul vă va spune la ce interval pentru a avea un rezultat optim.

În primele trei luni de la intervenție se vor resorbi în jur de 10-50% din celulele trasplantate. După trecerea acestui interval, rezultatul poate fi considerat permanent.

Există efecte secundare?

Pentru zona de prelevare (donatoare): învinețire, umflare, sensibilitate până la 24 de ore de drenaj al lichidului anestezic.

Zona tratată: învinețire, umflare, sensibilitate sporta.

POSTOPERATOR – în cazul unui tratament de anvergură, veți fi nevoit să vă limitați activitatea pentru scurt timp. Majoritatea pacienților își reiau imediat activitatea. Pot apare edeme, vânătăi, roșeață la ambele zone. Severitatea simptomelor depind de mărimea și de localizarea zonei de lipofiling. Efectul de umflare se va intesifica până în a treia zi, însă va descrește treptat. Pentru aceste zone este recomandată utilizarea unei pungi cu apa și gheață sau gel termic în primele ore pentru diminuarea echimozelor. Dacă învinețirea este extinsă, ar putea rămâne astfel pentru puțin timp, însă poate fi camuflată cu machiaj. Evitați expunerea la soare pentru 48 de ore. Puteți folosi machiaj și creme de protecție. Edemul poate dura câteva săptămâni dacă s-a lucrat pe o zonă mai mare.

Prețul procedurii

Prețul pentru mărire buze cu grăsime pornește de la ___ de euro. Tariful include toate costurile necesare interventiei: plata chirurgului estetician, toate costurile legate de facilitățile puse la dispoziție de clinica, cheltuielile aferente anesteziei, consulațiile.

MĂRIRE BUZE CU GRĂSIME

Ai încă nelămuriri?

Plată în rate

SERVICII MEDICALE ÎN 6 RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ

PROGRAMARE
close slider

    Nume

    Prenume

    Telefon

    Alege data programării

    Mesaj