Selectează o Pagină

DEGET ÎN CIOCAN SAU MALLET FINGER

Degetul in „Ciocan” sau Mallet Finger” – reprezintă poziția vicioasă în flexie a falangei distale a degetului , care arata ca un „Ciocan”, această poziție este determinată de un traumatism care produce ruptura sau dezinserția AE pe FD ce nu permite efectuarea extensiei active .Degetul rămâne indoit și deranjează la mișcare. 

DEGET ÎN CIOCAN” SAU MALLET FINGER”

Netratat in urgență sau după ce devine cronic, flexia falangei distale a degetului progresează și poate ajunge la 80 ⁰ – 90 ⁰, cu un aspect deformat și urît de CIOCAN”.  

Ideal această injurie se tratează de urgență in primele 24-48 ore de la producerea accidentului, cu rezultate foarte bune de recuperare postoperatorie și funcțională.

 

 

DEGET ÎN „CIOCAN” SAU „MALLET FINGER”- TRATAMENT

Sunt două metode de tratament :

 1. Tratament conservator, ce constă in imobilizarea pe atelă timp de 3 săptămâni, recuperare 3-6 săptămâni.
 2. Tratament chirurgical ce constă in tenorafia și reconstrucția AE, cu reinserția și fixarea cu un șurub sau broșă a fragmentului de os.

 

 

 

Prețul procedurii

Pretul pentru deget ciocan porneste de la 550 de euro. Tariful include toate costurile necesare intervenției: plata chirurgului estetician, toate costurile legate de facilitățile puse la dispozitie de clinica, cheltuielile aferente anesteziei, consulațiile pre și postoperatorii, echipament medical postoperatoriu, controalele și scosul firelor.

DEGET CIOCAN

Ai încă nelămuriri?

Plată în rate

SERVICII MEDICALE ÎN 6 RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ

PROGRAMARE
close slider

  Nume

  Prenume

  Telefon

  Alege data programării

  Mesaj