Selectează o Pagină

CORECȚIE RIDURI

Este un tratament cosmetic, nechirurgical al ridurilor de expresie, care trebuie repetat la 4-6 luni şi constă în injectarea cu ace fine de insulină, fără anestezie, a toxinei botulinice la nivelul treimii superioare a feţei (frunte, între sprâncene, colţul ochilor, baza nasului). În mod normal se injectează 120-140 unitaţi, efectul începe să se instaleze la 3 zile şi este complet la 1 săptamână.

CORECȚIE RIDURI

Toxina botulinica® se folosește în general la etajul superior al feței. Cele mai frecvente arii sunt ridurile de la frunte, ridurile verticale dintre sprincene, ridurile de la coltul ochiului (”laba gâstii”). Se pot face și în jurul gurii și la nivelul bărbiei, dar cu siguranță va afecta zâmbetul.

 Când mușchii se relaxează pielea de deasupra rămâne întinsă și neridată în timp ce musculatura facială netratată continuă să se contracte normal, permitând ca persoana să rămână cu o expresie facială neafectată.

Riduri de expresie 

👍 Riduri de expresie
👍 Laba Gâștii Perioculare
👍 Riduri Periorale
👍 Riduri Frontale

INFORMAȚII PROCEDURĂ

SUNT O CANDIDATĂ POTRIVITĂ PENTRU INJECTAREA CU TOXINA BOTULINICA?

Toxina botulinica® se foloseste in general la etajul superior al feței. Cele mai frecvente arii sunt ridurile de la frunte, ridurile verticale dintre sprâncene, ridurile de la coltul ochiului (”laba gâstii”).  Se pot face și în jurul gurii și la nivelul bărbiei, dar cu siguranță va afecta zâmbetul.

Acestea sunt caracteristici ideale, însă dacă  pacientul nu corespunde în totalitate profilului de canditat ideal, totuși acesta poate apela la un tratament cu Toxina Botulinica A ?.

In acest caz exista cateva precautii, mai ales în cazul celor ce au diabet, boli circulatorii sau cardiace, afecțiuni pulmonare sau hepatice, neurologice.

CUM SE PROCEDEAZĂ CU TOXINA BOTULINICA?

Procedura este simpla și sigură. Toxina Botulinica® se va injecta cu un ac fin în zona dorită. In funcție de aria tratata sunt necesare între 4-10 injecții. Deoarece acul este fin și se injectează puțin lichid, durerea este minoră. Odată ce se încheie injectarea, de obicei nu există discomfort. Nu este necesară anestezia locală și nici sedarea, recuperarea este imediată, vă puteți relua imediat activitatea. Puteți chiar să conduceți mașina. Foarte rar, unii pacienți pot prezenta echimoze sau eritem la locul injectării, ce poate fi acoperit cu machiaj.

EFECTE SECUNDARE ALE TOXINEI BOTULINICE?

In timpul consultației preoperatorii, Dr. MIhail COJOCARU, vă va explica toate complicațiile care se pot ivi și vă va raspunde la toate întrebările.

Sunt puține efecte secundare la aceastp tehnicp. Pot apare reacții alergice deși sunt rare. Deși poate apare în anumite cazuri de căderea sprâncenei aceasta poate fi evitată prin a nu injecta decât la peste 1 cm de la sprâncene. In ciuda acestor precauții, totuși poate apare aceasta problemp deși este temporară durând 2-3 săptămâni.

După procedură, veți avea o fața întinerită și mult mai proaspătă.

CUM TREBUIE SĂ MĂ PREGĂTESC PENTRU ACEASTĂ PROCEDURĂ?

Este necesar să vă consultați cu doctorul pentru pregatirea preoperatorie:

 • renunțarea la fumat cu câteva săptămâni înainte și după operație
 • evitarea anumitor medicamente
 • demachierea feței
CÂT DUREAZĂ EFECTUL TOXINEI BOTULINICE?

Efectul complet al tratamentului cu toxina botulinica® nu este vizibil pentru 3-7 zile. Așa cum am mentionat efectul temporar apare deoarece toxina este metabolizata încet de organism în 3-6 luni. Deși mulți pacienți sunt multumiți de efectele toxinei botulinicei®, va fi necesară o nouă injectare după această perioadă pentru a menține aspectul neted al pielii.

Tratamentul are rezultate vizibile, iar efectul ține până la șase luni.

Prețul procedurii

Pretul pentru un tratament corecție riduri porneste de la  _____  euro. Tariful include toate costurile necesare intervenției: plata chirurgului estetician, toate costurile legate de facilitățile puse la dispoziție de clinica, cheltuielile aferente anesteziei, consulatiile pre si postoperatorii, echipament medical postoperatoriu, controalele. 

CORECȚIE RIDURI

Ai încă nelămuriri?

PROGRAMARE
close slider

  Nume

  Prenume

  Telefon

  Alege data programării

  Mesaj