Selectează o Pagină

CIRCUMCIZIA

Circumcizia reprezinta interventia chirurgicala prin care se indeparteaza preputul, care este un pliu al pielii ce acopera si protejeaza varful penisului.

Circumcizia se practica ca tratament al unor afectiuni medicale ale penisului copiilor si adultilor, ca de exemplu balanita (inflamatia varfului penisului), fimoza (imposibilitatea decalotarii varfului penisului) sau parafimoza.

 

FIMOZA

Fimoza este orice situatie in general in care preputul este stramt si nu poate fi retras la baza glandului. Este o conditie congenitala, fiziologica, normala, naturala, prezenta la majoritatea baietilor.

Fimoza dispare in mod natural spontan, prin masturbare sau contact sexual. Nu exista o varsta prestabilita cand acest lucru trebuie sa se intample. In extrem de rare cazuri fimoza persista la varsta adulta.

TRATAMENT FIMOZA

Atunci cand fimoza nu este prea grava se poate, dupa dezinfectarea locala, sa se largeasca treptat inelul preputial prin manevre blande si repetate de decalotaj. Cand fimoza este grava, este indispensabil sa se largeasca chirurgical inelul preputial. Tratamentul chirurgical al fimozei se face sub anestezie local si dureaza 20-30 minute.

Prețul procedurii

Prețul pentru Circumcizie este de 1200 -1500 de euro. Tariful include toate costurile necesare intervenției: plata chirurgului estetician, toate costurile legate de facilitățile puse la dispoziție de clinică, cheltuielile aferente anesteziei, consulațiile pre și postoperatorii, echipament medical postoperatoriu, controalele . 

CIRCUMCIZIE

Ai încă nelămuriri?

Plată în rate

SERVICII MEDICALE ÎN 6 RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ

PROGRAMARE
close slider

    Nume

    Prenume

    Telefon

    Alege data programării

    Mesaj