Selectează o Pagină

INJECȚII ACID HIALURONIC BĂRBAȚI

Este un tratament cosmetic , nechirurgical al ridurilor de expresie, care trebuie repetat la 4-6 luni şi constă în injectarea cu ace fine de insulină, fără anestezie, a toxinei botulinice la nivelul treimii superioare a feţei (frunte, între sprâncene, colţul ochilor, baza nasului). În mod normal se injectează 120-140 unitaţi, efectul începe să se instaleze la 3 zile şi este complet la 1 săptamână.

ÎNITNERIREA FEȚEI CU ACID HIALURONIC

Cel mai eficient tratament pentru ridurile dintre sprancene, ridurile verticale dintre sprancene (ridurile glabelare) se formează în urma unor contracții repetate și involuntare a doi muschi majori care controlează mișcarea dintre sprâncene, mușchiul corrugator și mușchiul procerus. Odată cu trecerea timpului, pielea își pierde din elasticitate, astfel încât încruntările repetate pot forma riduri vizibile și adânci între sprâncene, chiar dacă fața este relaxata. 

Procedură și beneficii

Procedura este simplă, și se realizează prin intermediul unor injecții intramusculare cu un ac mic, atraumatic, pentru a bloca impulsurile nervoase care duc la apariția contracțiilor musculare, creând o netezire și o îmbunătățire a pielii la nivel local.

Prețul procedurii

Prețul pentru un tratament Toxina Botulinică porneste de la  2 Euro UI, 250 -350 de euro . Tariful include toate costurile necesare intervenției: plata chirurgului estetician, toate costurile legate de facilitățile puse la dispoziție de clinică, cheltuielile aferente anesteziei, consulațiile pre și postoperatorii, echipament medical postoperatoriu, controalele . 

INJECȚII ACID HAILURONIC

Ai încă nelămuriri?

Plată în rate

SERVICII MEDICALE ÎN 6 RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ

PROGRAMARE
close slider

    Nume

    Prenume

    Telefon

    Alege data programării

    Mesaj