Selectează o Pagină

LIPOSUCȚIE / LIPOSCULPTURĂ BĂRBAȚI

Procedura este mult mai accesibilă, eficientă și lipsită de traumatisme pentru organism, riscurile sunt reduse și beneficiile sunt vizibile într-un timp foarte scurt. 

LIPOSUCȚIA / LIPOSCULPTURA

Cu mici diferențe, toți acești termeni definesc una dintre cele mai frecvente operații estetice din lume, inventată în 1974 de către doi medici chirurgi italieni. De atunci, popularitatea ei a crescut constant.
Subțiază și remodelează arii specifice ale corpului, prin îndepărtarea depozitelor de grăsime în exces. Se ameliorează, astfel, conturul și proporțiile corpului, ceea ce duce în final la o îmbunătățire a imaginii persoanei.
Pacientului îi este îndepărtată grăsimea dezvoltată în exces în anumite zone ale corpului, comparativ cu altele, conferind astfel un aspect mai armonios al siluetei.

Zone pentru liposucție


✨ brațe
✨ spate / mijloc / piept
✨ genunchi intern / coapse
✨ gât / obraji / bărbie
✨ gambe și glezne

Prețul procedurii

Prețul pentru intervenția de liposculptură prin liposucție este în funcție de zonele în care se dorește să intervenim de numărul lor și pornește de la 500 de euro zona. Abdomen 4 zone x 350 Euro = 1400 Euro
Tariful include toate costurile necesare intervenției: plata chirurgului estetician, toate costurile legate de facilitățile puse la dispoziție de clinica, cheltuielile aferente anesteziei, consulațiile pre și postoperatorii, echipament medical postoperatoriu, controalele și scosul firelor.

LIPOSUCȚIE BĂRBAȚI

Ai încă nelămuriri?

Plată în rate

SERVICII MEDICALE ÎN 6 RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ

PROGRAMARE
close slider

    Nume

    Prenume

    Telefon

    Alege data programării

    Mesaj